Concurs WELDCUP 2013

51 tineri sudori din 14 tari participante s-au intrecut intr-o atmosfera entuziasta si corecta, fiind sustinuti de un mare numar de suporteri si vizitatori ai Targului „Sudura si taiere” de la Essen 2013.
   Avand in vedere prestatiile foarte bune ale concurentilor juriul format din reprezentanti ai tarilor participante a avut o misiune dificila in stabilirea castigatorilor.

In final, a fost declarata castigatoare echipa Austriei, ai carei componenti au castigat si concursurile individuale la fiecare din cele 4 procedee de sudare (sudare MAG, sudare WIG, sudare cu electrozi inveliti, sudare cu gaz).    Echipa Romaniei, formata din tinerii sudori a avut o comportare meritorie ocupand in final locul 5 din 14 echipe.

essen-sudura Laurentiu Hofnar (SC Comelf SA Bistrita) – sudare cu electrozi inveliti

essen-sudura Danut Pop (SC Comelf SA Bistrita) – sudare MAG

essen-sudura Catalin Slabu (SC Vulcan SA Bucuresti) – sudare WIG.

Medaliile castigatorilor, precum si certificatele europene de participare la concurs au fost inmanate oficial in ziua de 20.09.13 in cadrul Targului international „Sudura si taiere” de la Essen in prezenta unui numar mare de sustinatori si spectatori de catre domnii Dorin Dehelean, presedintele Federatiei Europene de Sudura, EWF si Berthold Koesters, directorul general al Asociatiei Germane de Sudura, DVS .

Felicitari lui Catalin, Danut si Laurentiu, precum si celor care i-au pregatit, in mod special dlor ing. Fanel Rus, Enea Frici si Gavril Glodean de la SC Comelf SA Bistrita!

  • 68281_595539363824732_455688145_n
  • Echipa Austria
  • Echipa Romaniei+Rus Danut[persoana insotitoare]20.09.2013
  • WELDCUP concurenti